Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Inzethorren-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

01-07-2022
A.Okken (Hoogeveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Jalouzieen
De maten die ik heb opgegeven , zijn het ook geworden .
Zit nog geen milimeter verschil in.! Perfect.

30-06-2022
Peter (Meerlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor terras.
Ik ben helemaal in mijn sas met het screen voor mijn terras.

30-06-2022
M van Schilfgaarden (Fijnaart)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Groot rolluik aan de achterkant 2lamellen beschadigd maar verder heel erg tevreden over de communicatie via mail ,optijd bezorgd,netjes ingepakt en alles geleverd volgens afspraak .we bestellen er nog meer bij uw ,dit waren er 7

25-06-2022
Bert (Krimpen aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Prima product exact op maat en keurig verpakt.

24-06-2022
Evert jan (Laren)
Prijs:
Kwaliteit:

Hr
Zeer correcte behandelingen en levering fantastisch product opmaat gemaakt ! ben er blij me aluminium Jaloezieën 16 mm op tijd geleverd alles in een keer en compleet

23-06-2022
R.L.W Sommers (Nuland)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Bestellen en leveren prima gegaan. Elektrisch screen en gekozen voor kabel door de geleider. Om de kabel door te voeren door de geleider wordt er (af fabriek) een sparringpartner geslepen in het einkapje van de bak. Hierdoor is dit kapje heel zwak en brak bij plaatsing het pootje af wat ik de geleider valt. Raar dat deze optie wordt aangeboden omdat je het product zo wel zwak maakt.

22-06-2022
Michel (Schijndel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Zeer tevreden over ons screen prijs kwaliteit top.

22-06-2022
Hil (Belgie)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Levering perfect op tijd aan huis. De jaloezieën zijn prijs kwaliteit zeer goed. Allemaal maatwerk 👍

20-06-2022
Bert (Krimpen aan den IJssel)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr.
Prima product exact op maat en keurig verpakt.

20-06-2022
Jolea Bucsek (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Er kwam een bout deels los uit de muur; snel en vakkundig onder garantie opgelost

Op zoek naar inzethorren, horren,rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.inzethorren-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2022 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden